Jäsenedut

Lehdet

Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen jäsenet saavat Kide-lehden veloituksetta koko jäsenyytensä ajan. Kide on luettavissa myös näköislehtenä. Kide ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Liittymisvuonna jäsenet saavat Diabetesliiton julkaiseman Diabetes-lehden veloituksetta liittymisvuoden loppuun saakka. Diabetes-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sen hinta jäsenille on ensimmäisen vuoden jälkeen 14 euroa.

Vastaanotto

Jäsenet saavat alennusta myös Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen diabetesvastaanotolla ja -neuvolassa. Toimistomaksu lääkärin vastaanoton yhteydessä jäsenille 0 euroa, ei-jäsenille 18,50 euroa.

Alennushinnat jäsenille

Hair & Beauty by K & A
Yhdistyksen jäsenet saavat 20% alennuksen kaikista kampaamon palveluista näyttämällä jäsenkortin. Alennuksen saat myös kosmetologin jalkahoidoista. Hair & Beauty by K & A sijaitsee Helsingin Punavuoressa osoitteessa Uudenmaankatu 19-21. 

Diabetesliiton edut

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi sinut liitetään automaattisesti myös Diabetesliiton jäseneksi. Diabetesliiton jäsenenä saat paljon erilaisia etuja, jotka löydät Diabetesliiton sivuilta.

Edunvalvonta

Edunvalvonta on osa Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen ja Diabetesliiton toimintaa. Yhdistys vaikuttaa paikallistoimijoihin ja Diabetesliitto mm. lainsäädäntöön päätöksentekijöiden kautta ja asiantuntijalausuntojen avulla.

Diabetesyhdistyksen ja -liiton kautta saat helposti diabetestietoa. Liiton julkaisemat oppaat omahoidon tueksi ja internetsivut helpottavat arkeasi.

Muut edut diabeetikoille

Uimakortit
Diabeetikot voivat hankkia kuntansa erityisuimakortin. Korttia haettaessa tarvitaan Kela-kortti, jossa on tunnus 103 ja kuvallinen henkilöllisyystodistus. Helsingissä, Vantaalla ja Kauniaisissa tarvitaan uimahallin vuosikorttia varten myös erillinen valokuva.

Helsingissä kortin voi lunastaa Itäkeskuksen, Pirkkolan, Jakomäen ja Yrjönkadun uimahalleista sekä Liikuntapalveluiden pääkassalta (Töölön kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1 E, avoinna ma-pe kl 9-16).

Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja Vantaalla kortin saa uimahallien kassoilta.